Raghuram Infra-The VUE

This is a large residential development. An implied composition of living blocks enveloping a well-landscaped courtyard coupled with a clubhouse forms the master plan. Existing topography & design refer to each other in creating multiple entries at parking levels & as a result, the podium landscape largely remains as a vehicle-free environment but for emergency situations & the towers are exposed to scenic environs.

Orientation & site planning, ample provisions for light & ventilation, built & open space composition, ease of access & permeability, etc. resulted in spaces that are vibrant and coherent.

Project Name
Raghuram Infra-The VUE
Area in Acres
9.80 Acres
Buit up Area in S.ft
2.39 Million
No. of FLOORS
3B+S+36 Floors
HEIGHT of the building
108 Mtrs.
LOCATION
Hyderabad
BACK TO RESIDENTIAL