Rajapushpa Provincia

Climate responsive site planning was done to create a central green lung space attached to the clubhouse, built form envelops a public courtyard and an outer peripheral landscape permeates into the core having all necessary facilities and amenities.

This high-rise design concentrates on sustainability and eco-centric philosophy. Driveways are blurred to enhance nature-centric treatment, & blocks are crafted to get maximum light exposure and ventilation.

Flats address individuality and privacy issues while remaining integrated with public spaces through carefully created transition.

Project Name
Rajapushpa Provincia
Area in Acres
23.77 Acres
Buit up Area in S.ft
6.83 Million
No. of FLOORS
3B+G+39 Floors
HEIGHT of the building
120 Mtrs.
LOCATION
Hyderabad
BACK TO RESIDENTIAL